27 Eylül 2008

Banner Tasarımı -2-




Merhaba Arkadaşlar...
Bloga başladığımdan beri severek takip ettiğim canım
arkadaşım Meleğin Marifetleri blogu yazarı Melek için banner tasarımı ve profil resmi hazırladım.Melek'in hayvan sevgisini bildiğim için ona uygun çalışmak istedim..Seni daha yakından tanıdığım için çok mutluyum Melekcim...Benim için çok keyifli bir çalışma oldu :)Umarım yeni bannerim sana kocaman şanslar ve tatlı ziyaretçiler getirir..

5 yorum:

PASTASEHRİ dedi ki...

Gözde çok güzel olmuş tamda ben arıyordum böyle birşey. bana yardımcı olurmusun bayram nedeniyle yokum ama dateayları dönüşte konuşuruz. ben daha karikatüristik ve sade birşey istiyorum bol bol pastalar olsun tabi.

meleginmarifetleri dedi ki...

Gözdecim çok ama çok teşekkür ediyorum bu beni anlatan beni yansıtan banner için ellerin dert görmesin sevgilerimi ve öpücüklerimi göderiyorum herşey gönlünce olsun hoşçakal.

meleginmarifetleri dedi ki...

Gözde birde şu takip ettiklerimi çok güzel yapmışsın hemen görünüyor nasıl ayarladın bana bi ara onuda anlatırmısın müsait bir zamanında:) öptüm

kelebeklisaniyeler dedi ki...

Gözdecim süper olmus emegine saglik...harikasin...optum

sibellebutikpasta dedi ki...

Sevgili Gözde bayram tebriğin için teşekkür ederim, umarım sen de mutlu ve neşeli bir bayram geçirmişsindir. Hazırladığın bannerlere bayıldım (hatta kıskandım :-)))Melekciğim güle güle kullansın.Ellerine sağlık.
Sevgiler.