23 Eylül 2008

Banner Tasarımı



Merhaba Arkadaşlar...
Sevgili arkadaşım yemek kokusu blogu yazarı TUĞBA için banner tasarımı ve profil resmi hazırladım.Bir yorumunda benim bannerimi çok beğendiğini ve kendinin böyle şeyler yapamadığını yazmıştı.Bende yardımcı olmak istedim :)Umarım yeni banneri sevgili Tuğba'ya bol şans ve bol ziyaretçi getirir..
Sevgiler...


12 yorum:

saniyesultan dedi ki...

çok güzel olmuş yüzsüzlük yapıp benimde bannerim yok dersem çok mu ayıp olur.......

meleginmarifetleri dedi ki...

Canımm çok harika olmuş banner bayıldım ne güzel böyle şeyler başarmak sen böyle duyurursan bütün arkadaşlar bannerrrr diye sana gelir:)
mesela bende senden böyle güzel çizgifilm gibi bir banner iterim ama sen yaparmısın bilemem tabii o senin insiyatifine kalmış.
Öpüyorum ama çok hoooş olmuuuuş:)

Rakunt ideas dedi ki...

Tekrar tşk ederim Gözde :))

peynir hösmelimi dedi ki...

Ay bayildim bende.
simdi ne desemki.yaziyi okudum cok hosuma gitti.Dur bir yorum yazayim,birde yüzsüzlük edip bende isteyeyim dedim.Ama galiba basin cok agriyacak.Benden önce gelenler varmis:))
sevgiler.

çınarkurabiye dedi ki...

sevgili saniye sultan beğenmenize sevindim..tabiki yardımcı olurum kalbegidenyol06@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz bana..

meleğiiim çok teşekkürler.
istersinde yapmaz mıyım hiç :)
ayrıntıları konuşmak için mailini bekliyorum...
kalbegidenyol06@hotmail.com

tuğbacım ne demek güle güle kullan
öptüüm

meralcim iyiki yazdın yorumun için çok teşekkürler :D ayrıca elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.tabi o harika fincan kekin karşılığında :D mail adresimden ayrıntıları konuşuruz.
kalbegidenyol06@hotmail.com

sevgiler
gözde

egeli dedi ki...

Tebrik ederim Gözdecim,çok güzel bannerler yapıyorsun canım,buda ayrı bir marifet ,herkes yapamaz tabii (yani ben gibi demek istedim ;)....??? !!!!! ellerine ve yüreğine sağlık.sevgiler

hdidem95 dedi ki...

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..

kelebeklisaniyeler dedi ki...

Canim hosgeldin,bu kadar yaptigini bilmiyordum vallahi harikasin,çok begendim...gule gule gunlerde kullansin insallah...

Kadir geceniz mubarek...dualariniz kabul olsun insallah...opuyorum seni...sevgilerimle...

peynir hösmelimi dedi ki...

Arkadas listeme kaydettim seni.
by by:))

serpil'in mutfağı dedi ki...

merhabalar blğunuzu bugün keşfettim.yani melek hanımın banner yapmışsınız.nasıl olduğunu tarif edermisiniz.yada bizde istesek yüzsüzlük olurmu acaba.KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.BENDE SAYFAMA BEKLİYORUM.

Serpil dedi ki...

Bende istiyorum dersem ... yaparmısın... sevgiler:)9

Selcen Şenocak dedi ki...

Google da banner resmi ararken blogunuza geldim sizin de arakadaşınıza hazırladığınızda çok güzel ben de istesem yardımcı olurmusunuz blogunuz da çok güzel ellerinize sağlık.
Sevgiler...